| Gönderen |
Gönderi |
| impress |
Gönderilme Zamanı: 2010/2/14 20:58 |
XTR Çeviri Ekibi   Kayıt: 2008/9/25 Nereden: Gönderiler: 110 |
Yanlışlıkla site yaptım :)
Arkadaşlar geçen bi blog sitesine takılırken çok sade hoş bi tema buldum xoops a uyarlayabilirmiyim diye bakınırken wordpress le nasıl çalıştını mantığını anlamak için locale wordpress kurdum tema ile bilği alırken bi kaç bileşen felan yükledim localde kendi kendine bi site çıktı benim senelik hosting ve alan adım zaten boşta duruyodu arkadaşlar yayınla dedi siteyi yayınladım xoops la başlayıp wordpress le bitti :) sitem www.edebisanat.com nasıl olmuş sizce site ile ilğili sorularınızı cevaplayabilirim wordpres sitesi olanlar için şurası nasıl felan diye soran olursa
|
|
|
| Afacan |
Gönderilme Zamanı: 2010/2/14 21:12 |
Forum Bekçisi   Kayıt: 2008/9/28 Nereden: 127.0.0.1 Gönderiler: 160 |
Re: Yanlışlıkla site yaptım :)
wp nin seosunu aktifleştirir birde kullanıcı girişinin olduğu alanın sol tarafana karizma bir logo yaparsanız daha güzel duracağını düşünüyorum tema gereçkten sade ve işlevselmiş 
---------------- Artık wordpress kullanıyor :((
|
|
|
| impress |
Gönderilme Zamanı: 2010/2/14 21:22 |
Afacan kardeş bu şey diyosun herhalde mesela fi-lim-tav-si-ye gibi adrese gitmesi demi onu diyosan kalıcı baglantılarını düzenliyecem ama bu plesk panelde alıdığım hosting de biraz farklı yedek alınıyo pazartesi hosta sorup yedek aldıktan sonra yapcam çünkü localde düzenleyince forbidden hatası alıyorum siteyi yedekliyeyimde yapacam inşallah tema thesis 1.6 teması bir çok düzenlemeyi üzerinde yaptırıyo farklı yerlere gitmeye lüzüm yok peremum tema sanırım bazı yerlerde öyle yazıyo benden para istemediler :x
|
|
|
| Afacan |
Gönderilme Zamanı: 2010/2/14 21:36 |
evet kalıcı bağlantıları diyorum localde o hatayı vermesinin nedeni kullandığın sistemin mod_rewrite özelliğini aktif olmaması live sitede herhangi bir sorun çııkacağını düşünmüyorum wp nin böyle işlevsel özelikli bir çok teması var zamanında ben bir tanesini incelemiştim site rengi değiştirmeden reklam alanlarına bir çok extra özellik vardı
|
|
|
| impress |
Gönderilme Zamanı: 2010/2/14 21:39 |
ewet aklıma gelmedi diyecektim rewrite özelliği kardeşim istersen sana da yapabilirim böyle bi site
|
|
|
| Afacan |
Gönderilme Zamanı: 2010/2/14 22:59 |
sağol dostum düşünmen yeterli benim zaten xoops tabanlı wp alt tabanlı sitem var inşallah yakın zamanda açılacak küçük bir host problemiş yaşıyor şu anda 
|
|
|
| MaxiLopeZ |
Gönderilme Zamanı: 2010/2/16 14:56 |
Özel Birim   Kayıt: 2008/10/1 Nereden: Samsun Gönderiler: 97 |
selam kardeş, site güzel, yanlız benim bi ricam var , sitede bulunan facebook hayran köşesi varya , onun yapılışını buldum fakat çok karışık ve yapamadım..
senden ricam msn mi ekle farukaliskan @ hotmail.com , görüşelim
bafraresim.com a da düşünüyorum ondan ama bi türlü yapamadım...
yardımcı olursan sevinirim...
----------------
|
|
|
| impress |
Gönderilme Zamanı: 2010/2/16 15:46 |
slm ilk önce facebook ta sayfa oluşturmalısın bunu biliyo musun sayfa oluşturduktan sonra facebook kod veriyor benim kodum şu
<center>
<script type="text/javascript" src="http://static.ak.connect.facebook.com ... </script><script type="text/javascript">FB.init("24c6a92756ea30b2f91ddac8ce7132e7");</script><fb:fan profile_id="278397068232" stream="0" connections="10" logobar="1" width="200"></fb:fan><div style="font-size:8px; padding-left:10px"><a href="http://www.facebook.com/pages/Edebisa ... ;>Edebisanat</a> on Facebook</div></center>
center kodlarını nen eklemiştim sanırım eger yapamazsan ben bi daha bakıp ayrıntılı yazarım bu arada sana tavsiyem google gruplarının da aynı bunun gibi olanı var onu yap bence daha şık görünüyor bende ona geçmeyi düşünüyorum
|
|
|
| yunus |
Gönderilme Zamanı: 2010/2/16 23:17 |
Hep Buralarda   Kayıt: 2009/11/29 Nereden: Konya Gönderiler: 53 |
Merhabalar,bu başlıkdaki Facebook Hayran Kutusu olayını yapmak için ilk önce http://www.facebook.com/developers/ sayfasından Set Up New Application bağlantısına tıkladıktan sonra gerekli bilgileri girerek yeni bir uygulama oluşturmalısın. Not:Grup değil UYGULAMA.
Eğer daha önce oluşturduğun UYGULAMA varsa o zaman http://developers.facebook.com/ adresine gireceksin.Açılan sayfada üst tarafta bulunan "Tools" tıkla,açılan sayfada "Facebook Bağlan Oyun Alanı" sekmesine tıkla.Açılan sayfa da ilk önce uygulama seç.Sonra sol taraftaki "Hayran Kutusu" linkine tıkla.Açılan sayfa da gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra sayfada verilen html kodunu web sitende istediğin gibi kullanabilirsin.
Yardımcı olabileceğim başka konu varsa,anlatabilirim.Anlattığım konu ile ilgili ekran caps lerini aldım.

|
|
|
| thelamp |
Gönderilme Zamanı: 2010/2/21 13:42 |
Isınmaya Başlıyor   Kayıt: 2009/12/18 Nereden: Yozgat Gönderiler: 39 |
http://www.facebook.com/facebook-widgets/fanbox.php bu sayfadan rahatlıkla sayfa hayran kutusu kodunuzu alabilirsiniz.
|
|
|
| speedemon |
Gönderilme Zamanı: 2010/3/5 14:34 |
Isınmaya Başlıyor   Kayıt: 2009/9/11 Nereden: Gönderiler: 26 |
Selamlar Hocam siteniz sade ve şık sizden bir ricam olucak bu facebook bloğunu harika bir biçimde yapmışsınız ben denedim bir türlü anlatılanları uyguladığım halde beceremedim daha ayrıntılı anlata bilirmisiniz teşekkürler...
|
|
|