Xoops Turkey Forum Xoops Siteleriniz (Tanıtım)
Yorumlarınıza göre değerlendirme/kural konulacaktır. | Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun |
| Cevaplı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt |
| Gönderen | Gönderi |
|---|---|
| Ziyaretçi | Gönderilme Zamanı: 2009/3/13 3:58 |
|
Yorumlarınıza göre değerlendirme/kural konulacaktır.
Arkadaşlar, site tanıtım bölümünde bence şöyle bi düzen getirelim. Konu başlığı : Site adı | Genel Amacı ************************ Konu içeriği: 1-Xoops sürümü: 2-Popüler Modüller: 3-Yapılan diğer düzenlemeler şeklinde. 4-Kullandığınız popüler temanız.
Daha nizamlı olur. Siz nasıl değerlendirirsiniz ? |
|
| Active8 | Gönderilme Zamanı: 2009/3/13 12:13 |
XTR Destek Ekibi ![]() ![]() Kayıt: 2008/9/28 Nereden: Gönderiler: 404 |
Re: Yorumlarınıza göre değerlendirme/kural konulacaktır.
Bence site tanitimi amacini asti, forum konularin çogu site tanitimi ve ana sayfada gercek problemler yerine bolca site tanitimi var, bu tanitim isini mylinks gibi modulle (veya baska bir modul de olabilir) yapsak daha rahat ve duzenli olur bence
|
| BaCKStagE | Gönderilme Zamanı: 2009/3/18 14:23 |
XTR Destek Ekibi ![]() ![]() Kayıt: 2008/9/28 Nereden: Gönderiler: 200 |
Buna gerek bile yok bence, imzalarına koyabilir herkez sitesini sonuç olarak burada sitelerine ziyaret çekme amaçlı siteler eklenmiyor en azından öyle düşünenlerin olduğunu sanmıyorum feyz alınabilinecek siteler olmalı yoksa diğer türlü alışılagelmiş siteler modüller temalar burada içeriğin pek bi önemi yok.
|
| unspoken | Gönderilme Zamanı: 2009/3/18 20:46 |
XTR Çeviri Ekibi ![]() ![]() Kayıt: 2008/12/7 Nereden: Gönderiler: 208 |
masterweb, daha nizami olması konusunda haklısın. 4. olarak kullanılan tema nın adı da yazılabilir.
mylinks tarzı bi bolumde acılabilir ama forumda olması su bakıma iyi örn ben incelediğim sitelerdeki eksiklikleri konuda yazarak site sahibi arkadaşlara yardımcı olmaya calışıyorum. yani forumda olursa bu olay, yapıcı eleştirilerle site sahibi arkadaşlara yardımcıda olmuş oluruz
|
| Ziyaretçi | Gönderilme Zamanı: 2009/3/18 22:55 |
|
Arkadaşlar , sizlerin değerlendirmelerini bekliyoruz.. Nihai karar verildikten sonra (gerekirse) eklenen sitelere de düzenlemeler yapılmalı galiba.. Eğer bu kısım reklam amaçlı kullanılmaya başlanırsa, reklam amacı güdülen site tespit edilerek silinebilir. Nihayetinde oldu da. xoops ile kurulmamış bir sitenin reklamı verildi ve başlık silindi. |
|
| unspoken | Gönderilme Zamanı: 2009/3/19 2:10 |
XTR Çeviri Ekibi ![]() ![]() Kayıt: 2008/12/7 Nereden: Gönderiler: 208 |
tabikide xoops la yapılmayan siteler silinsin.
yalnız aklıma bir şey takıldı sitenin sürümünü yazmak, ( eski sürümler acısından ) kötü niyetli hackerlara koz vermek olur bence
|
| Active8 | Gönderilme Zamanı: 2010/2/3 17:31 |
XTR Destek Ekibi ![]() ![]() Kayıt: 2008/9/28 Nereden: Gönderiler: 404 |
|
| Afacan | Gönderilme Zamanı: 2010/2/6 22:22 |
Forum Bekçisi ![]() ![]() Kayıt: 2008/9/28 Nereden: 127.0.0.1 Gönderiler: 160 |
|
| Cevaplı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | |
| Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun | |