XTR Arama

Gelistirilmis Arama
Oturum Aç
Modül Dene
Ana Menü
Kimler Çevrimiçi
9 kullanıcı çevrimiçi (6 kullanıcı Forum sayfasında)

Üyeler: 0
Ziyaretçiler: 9

Devamını Oku...
Yeni Üyeler
berixx 2010/9/3
serhatdemi 2010/9/2
usahan 2010/8/31
ucyollu 2010/8/30
cncskn 2010/8/30
Anket
Kimler Utf8 Kullanıyor?
Utf8 Kullanıyorum 31 % 31%
Utf8 Kullanmıyorum 68 % 68%
Xoops Siteleri
Xoops Turkey Forum
   Takvim modülleri Destek Forumu
     piCal 0.93 TÜRKÇE Takvim - Etkinlik Modülü
Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Cevaplı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt
Gönderen Gönderi
hacamat
Gönderilme Zamanı: 2010/8/1 4:58
XTR Destek Ekibi
Nereden:
Gönderiler: 525
piCal 0.93 TÜRKÇE Takvim - Etkinlik Modülü

http://www.xoops-tr.com/modules/TDMDo ... file.php?cid=2&lid=78

piCal modülü oldukça kullanışlı bir takvim modülü olarfak karşımıza çıkıyor açıkçası bu güne kadar neden çevirmemişim düşünmedim değil.

Çeviri sırasında karşılaştığım bir olaydan bahsetmek istiyorum sanırım modülde outlok ile bir bağlantı var icalender diye bir formata dosya çevriliyor ve import yada export edilebiliyor.

Şöyle bir düşünce belirdi bende acaba bir programla önceden ayarlanmış etkinlikler buna import edilebilirmi?

Ayrıca eklenti bölümüde ilginçti çok anlamadım ne olduğunu ama diğer modüllerden veri çekip onları etkinliğe çevirior olabilir. Çevirisini yapmak benden kullanamsı sizen çözerseniz anlatırısnız :)

Yaptığım değişiklikler:

1- Modül takviminde önceden belirlediğiniz özel günler görüntülenebiliyor örneğin 29 ekim cumhuriyet bayramını tanımlarsanız 2010 yılında da daha sonraki yıllarda da bu görüntülenir. Ancak ramazan bayramını bu şekilde tanımlayamazsınız çünkü her yıl aynı tarihte olmamaktadır bunun içinde özel bir bölüm yapmışlar 2010 yılının dini batramlarını veya özel günlerini ayarlayabiliyorsunuz.

modules/piCal/locales/tr.php (tr.php yi ben oluşturdum içindeki kodları inceleyiniz)

2- Başka önemli değişiklik yapılmamıştır.

YÜKLEME: İlginçtir modülün çalışması için protector modülünün kurulu olması gerekmekteymiş bende ilk defa bunda karşılaştım. Protector modülünü kurarken lütfen dikkatli olun ayarları yanlış yapılırsa siteye birdaha giremeyebilirsiniz :)

ozguroz
Gönderilme Zamanı: 2010/8/1 15:36
Forum Bekçisi
Nereden:
Gönderiler: 169
Re: piCal 0.93 TÜRKÇE Takvim - Etkinlik Modülü

Hocam teşekkürler çeviri için

Orjinal versiyonu ile aspx uzantılı bir aktiviteyi yüklemek istediğimde hata verdi ama Türkçe olmadığı için çok kafamı yormadım.Bugün siteye yükleyip kurcalarım artık.

Bir de bu modülün blokları konusunda bir arkadaş daha önce bahsettiğim şekilde bir iş çıkartsa ne mükemmel olur.

hacamat
Gönderilme Zamanı: 2010/8/1 20:52
XTR Destek Ekibi
Nereden:
Gönderiler: 525
Re: piCal 0.93 TÜRKÇE Takvim - Etkinlik Modülü

Hocam valla ben o modulu okul sitesine kurdum sadece çok detaylı incelemedim. Bu modülü siz çözeceksiniz çünkü sizin ihtiyacınız var :) Çözdüğünüzde de bizimle paylaşırsanız seviniriz..

Ama dediğim gibi gayet güzel bir modüle benziyor.

Cevaplı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık |

Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun