XTR Arama

Gelistirilmis Arama
Oturum Aç
Modül Dene
Ana Menü
Kimler Çevrimiçi
9 kullanıcı çevrimiçi (4 kullanıcı Forum sayfasında)

Üyeler: 0
Ziyaretçiler: 9

Devamını Oku...
Yeni Üyeler
berixx 2010/9/3
serhatdemi 2010/9/2
usahan 2010/8/31
ucyollu 2010/8/30
cncskn 2010/8/30
Anket
Kimler Utf8 Kullanıyor?
Utf8 Kullanıyorum 31 % 31%
Utf8 Kullanmıyorum 68 % 68%
Xoops Siteleri
Xoops Turkey Forum
   Xoops Yeni Başlayanlar Destek Forumu
     Bedava Okul Sistemi
Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Cevaplı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt
Gönderen Gönderi
empatikus
Gönderilme Zamanı: 2010/7/30 3:28
Yeni Üye
Nereden:
Gönderiler: 4
Re: Bedava Okul Sistemi

Tekrar merhabalar, ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Yalnız dediklerinizi yapmama rağmen sorunum aynen devam ediyor. Söylediğiniz stil dosyası direkt tema klasörünün içerisinde değil, tema klasörünün içindeki CSS isimli klasörde bulunor ve onda da

list-style: url(../images/li.gif);

ibaresi bulunmuyor. Dediğiniz gibi silmişsiniz zaten bu kodu. Bahsettiğiniz Xoops_data klasörünün içindeki söz konusu klasörlerin içini boşalltığım halde yine sorunum devam ediyor. Ben Xoops_data klasörünün ismini değiştirmiştim sistemi kurarken. Örneğin xxx_data yapmıştım ve hostumun ana dizininin dışına taşımıştım kurulum sırasında anlattığınız gibi. Acaba sorun bunlardan kaynaklanabilir mi?

Not: tarayıcım ie 8 yani eski tarayıcı falan kullanmıyorum.

Tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim, şimdilik hoşçakalın..

hacamat
Gönderilme Zamanı: 2010/7/30 12:40
XTR Destek Ekibi
Nereden:
Gönderiler: 525

Merhaba; öncelikle xoops_datanın adının değişmesi veya taşınmasıyla alakası yoktur. site adresinizi verirmisiniz? bi gözatayım bazen explorer cache sini temizlemek de icap ediyor.

empatikus
Gönderilme Zamanı: 2010/7/30 16:56
Yeni Üye
Nereden:
Gönderiler: 4

Merhabalar, çok özür dilerim, mesajınızı yeni gördüm, bu yüzden bu kadar geç cevap yazıyorum. Site adı sormuşsunuz ama ben şuanda kendi bilgisayarımda çalışıyorum yani localhost'ta! Ama sorun localhosttan kaynaklanıyor olabilir mi ki?

hacamat
Gönderilme Zamanı: 2010/7/31 17:16
XTR Destek Ekibi
Nereden:
Gönderiler: 525

Hayır olmaması lazım. Yada szie başka bir yol önereyim. sorunsuz çalısan shop temalarından birine beğendiğiniz temanın içindeki grafikleri değiştirin style.css de değiştirin sorun düzelecektir sanıyorum.

Şu aralar vaktim olmadığından sizin sorununuzla ilgilenemiyorum kuusra bakmayın. Halledemezseniz kafanıza takmayın siz devam edin tek sorununuz o kalsın onu hallederiz..

« 1 (2)
Cevaplı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık |

Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun